Anugerah | Suar ngandung

8:51 AM

Kalau habaq kat kawan-kawan pasai ni mesti depa kata tak awai sangat ka nak beli suaq ngandung.
Masa pi buat buku hari tu pon depa dah kata awai sangat.
Awai-awai pon cheq kena berletiaq dengan doktor kata tak sayang baby ka yang tau bleeding tapi dok lambat-lambat mai check.
Ha...kan dah kena sembuq untuk orang yang pestime buat buku pink neh.
Sentap ibu ngandung ni tau masa tu....uhuk uhuk....

Kalau pi keja pakai baju kurung atau skirt labuh cheq tak beli lagi kot suaq-suaq ni tapi mandangkan cheq memang pi keja hari-hari pakai jeans so harap maklong dan paklong paham la situasi orang yang ada isi lebih + ada anugerah Allah plak kat dalam perut tu.
Memang sengkak perut dok pakai jeans bila lepas makan.
Ikut-ikut ati nak beli lambat lagi tapikan....tapikan...wuuuu....
Saja try beli 2 helai dulu + ada selai suar khakis putih yang longgar cuma takyah pakai belt je la.
Ulang pakai 3 suar ni dulu pastu tengok camna.
Ada gak beli suar aladin tu masa pi Padang Besar hari tu tapi rasa cam pelik ja bila pakai dengan kasut ESD yang ala-ala kasut sekolah tu time keja.
Iskhhh.....tak comey la.

Ngandung...ngandung jugak tapi penampilan mau comey....hihihihi >.<

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. biaq pi je ape org nak kata kak zai. janji akak selesa :D

    kira pun dh xleh cangkuk kain kurung. sejak dia 3 bulan lagi. lagi pun nurse tak kasi pakai ketat2 time preggy nie sebab baby memerlukan ruang tuk membesar. jadi baik pakai longgat takde die xselesa ihihihi

    ReplyDelete
  2. biaqla org kata pa pon...yg penting kita selesa..
    lg satu, tym preknen ni mmg kna byk pekakkan telinga :)

    ReplyDelete
  3. hehe..tp suaq ngandung mmg best pakai~hahaa..c0mey je..haha pkai je jnj kita ngn bby epy!!!

    ReplyDelete
  4. kiera...akak pon lps mkn msti buka butang suar jeans...hik3...mmg xleh nk duduk klau x buka :p

    ReplyDelete
  5. ju...tu la...jenuh la dok dgq depa ckp itu ini...depa ada pnglaman

    ReplyDelete
  6. Liyza...hahaha...mmg best ah pkai suaq ngandung ni....lapang ja perut ni rs...hihihi

    ReplyDelete
  7. abaikan apa org nk cakap janji kita selesa

    ReplyDelete
  8. cik GK...mmg selesa sgt2...telinga pekakkn ja :)

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers