Anugerah | Ngidam yang tak berapa ngidam

10:38 AM

Agak lama tak makan kepci.Last rasanya sebelum pindah opis baru hari tu pi makan dengan engineer Kang sebab nak abeskan baucer yang nak expired.
Pahtu mana pi makan dah.Nak nak plak opis baru ni jauh cikit dari sopim mall so susah la nak makan kepci...mekdi...pizza bagai.
Jumaat pas balik keja terus ke kepci.Teringin lama dah nak makan.
Ingat nak bungkus je tapi better makan kat sana panas-panas baru best.
So bersantai la makan sampai kenyang.


Sabtu pepagi siap-siap pi umah mak.Tapau nasi lemak sorang satu.
Tengah dok sarapan tu sesaja la cakap kalau dapat makan gulai jantung pisang dengan mentarang mesti sedap.
Dalam diam-diam mak dok masak gulai jantung pisang dengan udang kat dapur padahal tadi masa sarapan cakap takmo masak apa dah.
Mak cakap minggu satu lagi try cari mentarang dan masak gulai jantung lagi sekali.
 Oh...syedapppppp...nikmat....syukur Alhamdulillah walaupon bukan dengan mentarang.

Balik dari umah mak dok berkira-kira nak makan apa.
Terus singgah medan selera Seberang Jaya.Sesaja nak try koey tiaw kerang kat situ.
Emmm....boleh la...maybe selera tak berapa nak ada or memang mulut ibu ngandung ni macam-macam pe'el kot...hehehehehe....

Malamnya dah tak makan apa-apa kecuali dok kunyah asam anggur.

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. time2 mcm nie memang semua org rajin layan kan hihihihi. time nie la nak manja lebih :p

    kak zai jgn makan byk sgt asam tau. makan buah fresh yang masam takpe.

    ReplyDelete
  2. kiera....kan..kan..kan..syok btoi...

    ReplyDelete
  3. saye bru je lps mkn kfc..
    haha.. sedap sedap sedap!

    ReplyDelete
  4. cik ezy deting dgn encik tunang leteeeew

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers