LEAN training | hari ini dan esok

7:46 PM

Assalamualaikum

Hari ni pepagi dah sampai Kuala Lumpur untuk LEAN training.
Eh...bukan kat Kolumpo tapi kat bilik meeting company nama Kuala Lumpur.
Ada macam-macam nama bilik...Petaling Jaya, Seremban, Ipoh dan banyak lagi la.

Banyak company-company besar dah lama gunakan LEAN Leadership concept macam DELTA,Honeywell,Steelcase dan Toyota.
So company cheq keja pon dah start concept ni sejak tahun lepas bermula dengan operator.

Masa training kami dibahagikan kepada 4 kumpulan.
Bila dah ada kumpulan ni mesti ada presentation dan tepat tekaan tu.
First presentation bab 12 behaviours of Lean Leadership.
Yang ni kami serah kat Eristottle technician dari Filipina yang present dan second bab pasal Standard Work.
Bab ni cheq yang present.
Hahaha...tetiba berani nak present-present plak dah.
Alhamdulillah...tak gugup pon dan our presentation for both chapter dapat pujian.

Esok ada test dan one more presentation.
Adussss....dah lama takdak test.
Mau kena rebus dan minum buku camni...hihihihi....

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers