4 hari lagi | bila budak akaun ambik engineering

3:24 PM

Assalamualaikum

Cheq baru ja balik dari kelas.Hari ni last class yang kena attend.
Fuh...lega dah.Minggu depan dah boleh cuti hari Sabtu....lalalalala....
Rindu gila nak cuti hari Sabtu.Agak terbatas tahun ni sebab tak cuti hari Sabtu.

Hari ni kelas 4 jam ja pastu balik sambung buat 'esaimen' yang terakhir dan wajib di submit selewat-lewatnya hari Rabu jam 5 petang.
Kalau tak submit alamatnya fail la paper last neh.
Eh...silap-silap...cheq tak fail paper neh.Tadi dah tengok markah takat 60% cheq dapat 50%.
Alhamdulillah...
So 'esaimen' ni boleh la tambahkan markah bagi jadi 80% ka....90% ka kan?

Komen untuk praktikal board design & fabrication yang cheq buat last week
Lega sangat-sangat.
Last week kalut-kalut buat board siap leh tolong drill board orang lain lagik.
1st time okeh dok drill-drill neh.
Dulu belajaq akaun.Tekan kalkulator ja.Usung buku akaun...buku costing...buku law.
Tahun ni usung toolbox...hehehehe....

Minggu lepas depa pakat ketaq nak drill takut-takut tersalah buat lubang.Kalau salah kena buat balik board dari 1st step.
Kalut-kalut la solder board takut-takut tak sempat nak anta.Tak check lansung leh nyala ke tak...solder join ke tak main redah ja anta.
Bila dapat result....Alhamdulillah...lega sangat-sangat.



#jangan suka sangat.'Esaimen' tak siap lagi tu.

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers