TB | bila aku dah pancit

8:30 AM

Entry sebelum ni kan cakap kata cheq kepancitan masa jungle trekking.
Nah pic dari kamera bos.
Muka orang kepancitan minta nyawa....minta tenaga tapi masih MAMPOoo nak senyum bagai bila kamera hala ke muka.
Dasar la kan?
Ada satu pic tu siap dok simpuh bagai siap depa dok kutuk kata time bergambaq terus cergas....hahahahaha...
What to do....dah memang dasar :p
Muka yang pucat...tengah makan cekelet time ni tuk tambah tenaga yang ilang

Dan bila dah pancit ni takmo ambik risiko nak cuba aktiviti lain lagi.
Just try gak flying fox sebab yang tu tak guna tenaga....just lepaskan diri sampai ke bawah....Weeeeeeeeeeee......

Ada wall climbing, repelling, beach volleyball, beach soccer dan beach netball.
Oh...takmo la semua-semua tu.
Kang dok bagi tekanan kat kaki dan betis ada yang kena balik jalan kaki plak.
Hehehe...kawan-kawan ada yang tumpang 'baby' baru cheq so kang tak pepasal depa plak kena hantaq cheq.

So ni je la yang cheq mampo dok buat time depa dok rabat dinding tu.
Sesaja tunjuk skill la kunun....hahahaha tapi tak berapa pandai lagi.
Camerawoman tak bertauliah

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. kami dh lama xbuat flying fox ngn wall climbing. huwaaa rindunya

    ReplyDelete
  2. kiera...k.zai slalu wt flying fox ja...wall climbing x penah lg...hehehe

    ReplyDelete
  3. k.shida...br nk aktif blk...dh lama dok sj je pon...tu yg pncit

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers