Menu orang demam

6:40 PM

Assalamualaikum

Still dalam MOOD DEMAM.
Dah 4 hari tapi masih tak menunjukkan tanda-tanda nak baik.
Semalam ke klinik Amar ambik ubat baru.
Ubat yang lama dah abes.
So dapat la banyak ni.

Tapi yang lawaknya masa dokter tu tanya ada selsema ke tak memang la jawab takda sebab takda selsema.
Tup-tup sampai ja rumah terus bersin tak henti-henti dan selsema.
Memang saja je kan....

Dalam demam-demam ni menu harian pon bertukar.
Nasik kompem-kompem tak lalu nak makan.
Kalau pi keja makan sup sup ja.
Balik umah nak makan malam nasik dah tak lalu.
Nak makan western kompem-kompem kena makan kat kedai baru la best tapi nak makan sorang-sorang ni agak segan la sikit.
Pikir punya pikir so menu malam cheq jadi camni.

Menu malam kamis-roti telur

Menu malam jumaat-satay
Semalam makan beger...tu pon separuh ja.
Tekak ni saja nak makan benda-benda camni....haiiiiish...
Malam ni taktau nak makan apa plak.
Satgi jenuh meronda la cari benda nak makan.

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. kak zai... pape pun sblm mkn mana2 ubat check dlu preggy ke tak. sbb ibu ngandung nie bkn blh mkn semua jenis ubat. nt komplikasi

    ReplyDelete
  2. wow...kiera lg dasat dr k.zai...tau abeh no

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers