Demam dan demam lagik

9:54 PM

Assalamualaikum

Waaa....Isnin yang tersangat bizik.
Sampaikan email keja pon tak buka sehari ni.
Kalut dengan eval baru plak.Ingatkan hujung-hujung tahun dah tak banyak eval yang keluar tup tup bos dok bagi keja lagi kot atas.
Bila boleh cuti da kalau camni.10 hari lagi tu PTO nak kena clear.Lagi 6 7 minggu dah nak masuk tahun baru dah.

Semalam dan hari ni dah rasa ok dah sebenarnya.Badan dah kembali sehat.
Dah tak payah bergantung pada ubat.Alhamdulillah lega sangat-sangat.
Cumanya kena banyak minum air masak je kan...kan...kan...

Tapi kan tapi kan.....tadi petang masa balik keja ujan lebat.
Tak bawak payung @_@
Abes basah dan badan kembali panas nak demam balik....wuuuuuuuuu......
Iskh....antibodi dah tak kuat sungguh.
Ingatkan cucuk ubat antibodi tahan sakit pi Mekah tahun lepas leh tahan la sampai tahun ni tapi macam takdak effect je pon.
Kerap dok demam adala....wuuuuuuuuuuu....

Takpa...takpa....sakitkan penghapus dosa kecil.
Kena redha....kesian kat suami tetiap malam masa sakit hari tu dia dok berjaga lapkan badan yang panas sebab cheq dok meracau-racau masa tido.
Huuuuu....mesti buruk je time tu :p

K lah...mau sambung tidoq balik lepas makan ubat.
Harap-harap esok kembali sehat....Amin....

You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. semoga cepat sembuh..skang ni memang musim demam..cuaca tak menentu la katakan..

    ReplyDelete
  2. Hyde...baikkkkk....kak akan jaga kesihatan

    ReplyDelete
  3. Shahada...makaseh...Amin...moga cheq cpt sembuh

    ReplyDelete
  4. mmg tak la klu cucuk taun lepas efect dia smpi taun nie. setaun dah kak zaiiiiiiiiiii. ishh pi cucuk lain

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers