Baju besar-besar

8:27 PM

Assalamualaikum

Hari ni agak kebizian.
Banyak plak benda yang nak kena buat last-last minit.Nyampah tau.

Ada orang tegur nape sekarang asik pakai baju besar-besar?
Hahahaha....rasa lawak plak di situ.
Macam la tak penah tengok kita pakai baju besar-besar sebelum ni?
Rasanya start lepas buat keputusan nak menunaikan haji tahun lepas dah mula pakai baju besar-besar dan labuh ni.

Lepas kawen baru orang nak perasan?
Iskh...iskh...iskh...penat tau dok tayang baju dari Zariya la...Jameela la...baju butik la....dah lusuh dah pon baju tu semua baru depa nak perasan =.=''


Eleh...macam la kita tak tau depa nak tegur kita kata dah nampak makin BAMBAM lepas kawen...buat-buat tegur baju besar plak.
Takpe...kita tak kisah pon nak kata kita dah BAMBAM sebab suar kita pon dah ketat sebenarnya...ahak.
Kalau kita diet pon sama gak...bila malam balik keja suami mesti beli makan.
Kalau tak makan sayang plak....REZEKI...nanti buang ja dalam tong sampah.
Dari membazir baik masuk perut kita cikitkan.



#NISEMUASALAHSANGSUAMILADOKJAMUMAKANTENGAHMALAM!!!!!!GRRRRR.....

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. hihihihi,, ckap la kt suami klu nk beli makanan beli buah pun ok.. desert ke hihihihi :p

    ReplyDelete
  2. tu laa, nape X masak jeeeer jgn soh sowmi beli makanan pulakk.. ehhhEEe

    ReplyDelete
  3. kiera...tgh mlm nk cari desert tang mn?hik3

    ReplyDelete
  4. Wak gelas....dh msk mkn tp suami msti nk beli something tkut wife dia ni x cukup mkn :p

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers