2 months to go...

9:24 PM

Pejam celik pejam celik lagi 2 bulan kelas yang cheq dan rakan-rakan ikuti bakal tamat.
Seksa jiwa raga tu.
Tiap minggu ada kelas.No skip skip...kecuali cuti umum ja.
Terasa sat la plak belajaq kali ni...tak macam dulu sampai 3 tahun....errrrr....
Kalau tak...takdak la pengantin baru kena pi kelas lepas sehari majlis berlansung.
Macam lawak pon ada.
Masa ni la kenduri sedara-mara sepupu sepapat rakan taulan tak dapat nak pi kalau buat hari Sabtu.
Dan gara-gara ni gak la majlis cheq berlansung pada hari Kamis.....errrr....tapi benda dah lepas.
Dah selamat pon.

Last Saturday module terakhir....PROJECT.
Dalam 2 bulan ni kena setel.Pastu dengaq-dengaq habaq lastday tu nak kena present depan manager department memasing.
Cam lawak la plak nak present-present neh....dulu masa study penah la present....lani mana penah dah....cehhhh....

Takdak modai nak update belog...mood makan pon tak ketahuan punca...suami beli makan pon leh bebai....adoiiiiihhhhh....



Errrr....pic kat bawah takdak kena mengena.
Pic masa pi Lost World of Tambun 5 Oktober lepas.



~daaaaaaaaaaaaa.....

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. adakah sudah tiba masanya??? makan pun bebai hihihihi :p

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers