Terkunci di luar rumah

10:47 AM

Eh...ada plak macam tu?

Semalam balik dari qheja pukul 6 petang camtu.
Dalam pala otak dok pk nak buat itu ini...begitu begini tapi sekali buka kunci umah....

Oh meng....takleh buka da....
Ni gara-gara pi ambik kunci suami atas meja makan la ni padahal tu kunci tempat keja dia.
Selalu kalau balik suami ada kat umah tolong buka pintu tapi semalam suami takda.

Ayak....dah la hujan...berdiri depan pintu umah sendiri tapi rasa macam bukan umah sendiri plak.
Call suami berbelas kali tak angkat plak.
Terpaksa call sahabat minta tolong bawakan ke mana-mana.
Kunci keta pon ada dalam umah (pi qheja nek shutle ja sekarang ni).
Alhamdulillah...kebetulan sahabat lalu jalan area Seberang Jaya nak balik umah dia.
Terus la ikut dia balik pekena apa yang patut sesambil call dan mesej suami.

Terus bebai semalaman padahal tu salah sendiri.
Terus tak jadi nak buat keja.
Terus tidoq awai...huhuhu...

You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. kak bit sama mcm adik..mlm selasa nak demam dah dua2 kunci dlm umah huhu

    ReplyDelete
  2. hahahaha mesti bebai pasal suami tak jawab call kan. kami pernah rasa mcm tue padahal slah sndiri hihihi

    ReplyDelete
  3. azita...ya ka?tsama la...tu la..klau ada kunci keta kt tgn leh gak tala balik umah mak ke p ronda2 ka apa....

    ReplyDelete
  4. kiera...tu la psl...bebai kt suami la ni sbb slalu dia akan p keja balik pukul 6.45 camtu tapi smlm dia p awai

    ReplyDelete
  5. Rina..hehehe...cute sgt smpai apa pon xleh...

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers