Ahad || 'Partimah' di Pero2

10:21 AM

Assalamualaikum

Hari ni cheq cuti.
Ampa keja ka cuti?
Cheq macam biasa la keja shift so banyak la cuti sampaikan member-member pon pelik kekadang keja kekadang cuti.
Yolah...kalau campur dengan OT makanya cheq keja direct la.
Klau tak pi OT cheq keja 14 hari ja pon sebulan.

Ahad lepas patutnya cheq keja tapi mandangkan replacement cuti Agong so cuti la.
Apalagi cheq pon wat 'partimah' la kat Pero2 yang diboskan oleh Puan Ty dan digengkan dengan Cik Puan Aini.
Paginya menpartimahkan diri di Pero2 Bertam.
Oh...sangat-sangat menguji kesabaran diri di sini.
Start pukul 10 pagi pukul 1.30 tengahari baru abes kira =.="
Berpeluh-peluh sebab perut dah berkeroncong lagu dondang sayang (hak...hak...hak...kira masih boleh tahan lagi)

Abes kira laju-laju kami kuaq pi cari makan tapi apakan daya hari Ahad tak banyak kedai yang buka.
Nak-nak plak pi dah time-time orang nak kemas dapur dan waktu cuti sekolah makanya lauk-pauk kat kedai makan memang la laku.
Singgah makan di Kiosk.
Hentam je la apa yang ada.Jap lagi nak tala pi Pero2 Kampung Jawa plak.

Kekonon kendid >.<

Ayaq tinggi penghilang dahaga :p

Sapa tah suka makan nasi dalam kuali ^^,

Nasi kicap dalam periuk tanah pon ada yang nak makan...lapaq sungguh  =.="

Nasik banjir kuah kicap...ahahahaha
Bedal je la janji pree sebab semua kos pengangkutan dan makan minum di seponser oleh Puan Ty.
Makan-makan gosip-gosip terus tala pi Pero2 Kampung Jawa Penang plak.
Mau abeskan keja cepat-cepat dan boleh balik lena.

Dekat pukul 3 lebih kami wat keja kat sini dan abes sekitar 5 lebih.
Cepat gila.....
Dapat energy makan KICAP banyak kot...hik...hik...hik...
Baliknya tak singgah Pantai Jerejak macam selalu kami dok pekena laksa dan ayaq nyioq.
Semua dah letih terus balik umah.

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers