Pening nak pindah rumah

11:33 AM

Assalamualaikum

Minggu ni agak senang sikit.
Bukan sebab bz tahap melampau-lampau tapi takdak keja nak buat.
Dah tak larat nak berlakon wat keje dah.
Camne nak wat keje semua equipment dah transfer pi P2...so kami kat sini dok rilek-rilek la dulu sementara nak UP balik equipment tu.
Alih-alih kami pi P2 jela meronda kat sana.

Cer tengok suasana belakang cheq yang suram dan kelam tu.
 Sekarang ni tinggal department cheq je la kat opis atas ni.
Orang len dah pakat pindah pi P2 dah.
Kami????
Nun paling awai bulan 9 baru leh pindah.

Dalam takdak nak watpa tu pakat-pakat dok kemas barang la nak pindah umah baru kat opis bawah.
Dua tiga kali keja plak nak buat....pindah opis bawah pastu nanti baru pindah opis kat P2.
Semak gila semalam sampai dah tak tau nak buat apa dah.
Biasala department R&D so barang-barang evaluation tu memang banyak la.
Sekali 4 kotak besar barang nak scrap da...bigbos sampai cekak pinggang tengok barang scrap tu.

Papepon next week hari Selasa baru pindah umah baru ^^

You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers