TB 2012

9:11 AM

Date :~ 20 April 2012
Venue:~ Hard Rock Hotel Penang

___________________________________________________

Assalamualaikum

Sedikit cerita dan gambar sewaktu Team Building Department (TB).
Kami sampai agak awal siap leh bekpes...menggedik depan tu lagik.
Kembar lain mak lain pak

Pas semua berkumpul baru la start xtvt. 
Gegurl pada hari tu....sebut keju...

Ni la geng Automotive High Power and Mid Power.
Dah nama pon Automotive mesti la banyak laki kan...kan..kan...

Pic time xtvt kali ni tak dak sapa snap pon.
Semua ambik bahagian so part-part penting memang takdak...haihhhhh...

Masa kat Langkawi dulu ada K.ROS tolong snap sebab dia peknen so banyak la pic bagai.

Oh...pic ini kekaburan sebab salah setting.

Sila tandakan mata...hidung dan mulut cheq ok...


 Pas abes TB makan-makan bagai cadangnya nak join Mid Power Team lepak kat Straits Quay tapi lambat sangat dan malas nak tunggu cheq dan kembaq balik dulu.
Kata nak balik dulu tapi sampai kat Pantai Miami terus berenti.
Tingat nak drink-drink ayaq nyioq.

Pas Pantai Miami singgah plak rumah sorang kawan kat area masjid terapung.
Sembang-sembang bertanya kabar.
Muka tahan geli

Dari rumah kawan kami teruskan perjalanan dan singgah di Straits Quay.
Jalan-jalan nak beli kapal layar...hihihihi...


Pas lenguh kaki jalan-jalan kami teruskan perjalanan dan singgah Padang Kota Lama makan mee sotong dengan ayaq nyoiq.
Memang sodap ahhhhh....

Pas makan-makan cheq terus balik sebelum orang balik keja takut jemmed tapi terperangkap gak dalam jemmed.




Notakukukakiku:~Jeles big bos dapat ni...ini tidak adil tidak adil bagi diriku...hihihihi...

You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers