Bila cuti tak sama dengan orang lain

10:03 PM

Assalamualaikum

Hari ni hari Kamis.
Well selepas rotate shift cheq cuti hari ni.
Cuti Kamis sampai Sabtu tapi Sabtu ada kelas plak.
Dan bila cuti tak sama dengan orang len yang keja Isnin~Jumaat maka kebosanan melanda la.
Last-last siap pi tawaf Jusco dan Tesco....hehehe...

Nah...hasil rembatan hari ni kat Tesco.
Hat kat Jusco dah se beg dalam keta.

Tapi ok gak keja shift...keje just 14 hari je sebulan tapi sekarang dah jadi keja 10 hari je sebulan...hahahaha...bahagianya...
Mana taknya...Sabtu company anta sambung belajar so dapat sehari PTO tiap-tiap minggu yang kena clear.
Kiranya company cuti ganti la tapi kena clear dalam minggu tu jugak.
Heaven giler macam ni.
Bos siap kata nyesal anta cheq dan kembar belajar sekali sebab asik cuti je...hahahaha...

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. 10 hari jer keja sebulan....seronoknyaaa

    ReplyDelete
  2. tau xpa Ell...heaven gila...kdg2 ja p keja sbb gnti org cuti

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers