myeg...bagus untuk orang macam aku...hehehe....

9:41 PM

Assalamualaikum

Ewah...tajuk promote macam jadi Duta myeg plak.

Kecewa dengan perkhidmatan Bank A tahun lepas so cheq gunakan khidmat myeg plak tahun ni.
Baru bayaq semalam hari ni dah sampai dah roadtax keta cheq.

Siap mai hantaq kat umah lagik tapi make sure orang ada kat umah.
Kang mai umah takdak orang plak.
Fuhhh...naseb cepat siap...klau jadi macam tahun lepas sampai seminggu naya ja.

So ampa hat lain yang takdak masa free macam cheq nak pi renew roadtax try la guna perkhidmatan ni jugak.
Bukan takat nak renew roadtax tapi ada macam-macam perkhidmatan lain jugak.

Trima kaseh myeg  >.<




notakukukakiku:~cehhhh...jakun sungguh cheq no....

You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers