MOOD | Carca-Marba | Jeles dgn budak-budak KBU

9:16 PM

Assalamualaikum...

Baru bangun tidoq selepas 'pengsan' petang tadi.
Hari ni tersangat-sangat bz.
Balik-balik je terus lena tanpa salin baju.

Masa kat kilang tadi dah fening-fening lalat dah.
Demam belom betul-betul kebah....qheja melambak-lambak...makanya petang tadi terpaksa ke Nurse Room check BP....owh...BP low...patutla dok fening-fening..nurse bagi 3 bijik ubat telan time tu jugak.

Mood bercampur-campur.
Sesak nafas pon ada.
Tensen?Tu toksah habaq la.
Kena siapkan 2k customer sample dan OI pada 28 Mac 2011 ni.
Maybe Sabtu Ahad ni & minggu depan cheq kena p qheja nak siapkan customer sample ni.
Klau project Honda ni berjaya makanya company dapat kontrak la dgn Honda company tuk bekalkan LED.
Takkan cheq nak kantoikan project ni plakkan?
Dr TC dah buat elok dah sebelum ni....bila cheq ambik alih trus fail...naya...naya....

Tadi sempat dok BW sat dalam keadaan fening.
Tak komen apa2 pon kat blog hampa.
Just baca2 ja.
Smpai kat blog Cik GKSB terbaca pasai GATH KBU masuk paper.
Waaaa....sangat2 jeles ok.
Teringin nak join tapi kekangan kerja yang melampau-lampau buatkan hasrat cheq terbantut.

'Errr...Cik GKSB...gath kat Pantai Seagate je kan?Cheq nyinggah sat petang tu pas abeskan keja kat kilang boleh dak?' wink....wink...kat Cik GKSB...hik...





You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers