Travel | Colmar Tropicale Bukit Tinggi Pahang

8:28 AM

Travel | Colmar Tropicale Bukit Tinggi Pahang 


Sambungan cuti-cuti CNY lagi.

Pagi Sabtu 5 Feb, bangun tido agak lewat. Lepas makan terus decide nak pi Bukit Tinggi. Terus siap-siap dan betolak ke sana dalam jam 2 petang camtu...hahaha...otak semenet memang macam tu. Ikut dan ja. Tak plan betul-betul.

Permandangan dari dalam kereta waktu dah nak sampai Bukit Tinggi. Perjalanan yang mencabar naik bukit turun bukit. Kalau kereta dan driver tak power alamatnya jahaman la. Patut pon nama Bukit Tinggi, nak naik bukit tu punya la tinggi...hihihi...




Mula-mula singgah dulu Rabbit Farm. Memang ramai gile orang kat sini. Bayaran masuk RM3 seorang(tahun 2011)boleh pegang-pegang arnab, tengok rusa dan naik keldai (utk budak-budak je ye).







 bergambar dgn permandangan yg menghijau...


Lepas posing sikit perjalanan diteruskan ke puncak...






You Might Also Like

0 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers