KAMI BLOGGER UTAGHA

9:18 PM


KAMI BLOGGER UTAGHA


Kepada blogger sama ada berasal dari Utara iaitu 4 negeri utama di Utara, Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak, ataupun study dan kerja di sini,
GKSB sedang berusaha untuk mengumpulkan blogger-blogger yang berada di utara ini.
Tujuannya adalah supaya satu hari nanti, mungkin kita boleh anjurkan Gathering Blogger Utara untuk kali kedua insyaallah.
Sebelum ni mungkin ramai yang terlepas untuk Join Gathering Blogger Utara yang GKSB anjurkan di Alor Star.
Oleh itu dalam usaha untuk mengumpulkan blogger dari utara, GKSB nak Ampa buat 1 entry bertajuk "KAMI BLOGGER UTAGHA" dan letakkan banner di bawah ni serta linkkan ke blog GKSB.




Saya memang blogger utagha.Orang Penang. Mak pak org Penang+Kedah. Yang tu dah membuktikan saya memang Utagha Jati...hehehe...
Lahir kat Penang. Belajar campur-campur...sat-sat Penang...sat-sat KL. Qheja...saya balik kat Penang. Kawen...Insyaallah org utagha gak...Kedah. So takleh sangkal lagi la yg saya ni memang blogger utagha....hehehe... Opps...ada satu lagi yg mengukuhkan dakwaan saya ni memang blogger utagha...

Lecturer saya kat Kolumpo penah kata "dia ni anak murid saya yag tak lupa asal usul...dah bertahun kat KL tapi pelat Utara dia tak penah hilang...abes kawan-kawan dia semua ikut cara dia cakap"

~ngeeeeeeeeeeee....very the utagha kan?....hahahaha....

Kalau hampa rasa-rasa hampa blogger Utagha, join la macam saya ni. Klik banner ok klau nak tau lebih lanjut...





You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. nak bt gak hahah :p.cheq orq utagha gak ni blh kot no..hahah :p

    ReplyDelete
  2. amboi mmg pekat sungguh aihhh,
    hihihihihi.....

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan. Manja pun org utara juga, peneng,

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers