Download Applikasi Sabella Sekarang | Jom Sertai Peraduan Menang SEJUTA SABELLA

3:27 PM

Assalamualaikum Sabella lover....

Hai korang.

Sihat?

Alhamdulillah semua sihat-sihat je kan.

Eh....korang...mesti ramai yang dah tau brand Sabella selepas tengok AJL35 baru-baru ni kan?



Saya tau ramai yang kecam macam-macam tapi tu bukan bidang kuasa saya sebagai dropship(DS) Sabella nak cakap apa yang bos Sabella dan TV3 buat tu betul atau tak. Mereka ja tau apa yang mereka buat. Itukan MARKETING. Dan selepas pada AJL35 tu ramai yang bertanya baju-baju Sabella. Alhamdulillah rezeki untuk kami DS Sabella mencari duit poket.


Aplikasi Sabella

Dah bebel sikit tentang AJL35 tu. Hari ni nak kongsi dengan korang yang korang dah boleh order baju-baju Sabella sendiri....haaa....suka tak suka tak?

Sebelum ni baju-baju Sabella hanya boleh di beli/order dengan dropship sah Sabella sahaja. Tiada belian terus customer dari HQ.

Ada yang tak kisah nak order baju dengan dropship tapi ada juga yang jenis nak belek-belek tengok corak, nak buka website tengok design lain yang ada. Jadi kini bos Sabella telah memperkenalkan Aplikasi SABELLA untuk Sabella lover sekalian.

Cuma DOWNLOAD aplikasi SABELLA di PLAY STORE atau APPLE APP STORE di telefon pintar korang dah boleh order baju-baju Sabella sendiri.



Peraduan Menang Sejuta Sabella

Peraduan menang 1 juta telah bermula.




Berbelanja untuk menang hadiah-hadiah menarik setiap hari serta peluang lumayan menjadi pemenang finale Sejuta Sabella.

Cuma beli produk Sabella bernilai sekurang-kurangnya RM100 tiap transaksi melalui aplikasi Sabella dan korang layak untuk menyertai peraduan ini. Tempoh peraduan dari 14 Mac hingga 31 Julai 2021.


Cara-cara Order di Aplikasi Sabella

  1. Download aplikasi Sabella terlebih dahulu.
  2. Daftar masuk buat pertama kali. Register sebagai membership.
  3. Pilih koleksi baju yang anda ingin beli (tidak boleh campur design. Kalau beli kurung Queeny hanya boleh beli kurung Queeny sahaja dalam 1 resit)
  4. Masukkan maklumat penghantaran (nama, nombor telefon dan alamat)
  5. Tebus code 9dfecc116fff extra rebate.
  6. Tebus baucer yang ditetapkan untuk belian combo bagi belian 2 pasang ke atas (free shipping atau harga combo. Boleh lihat di detail setiap design)
  7. Klik PAY NOW dan bayar melalui FPX.
  8. Selesai order.
Setiap order yang melebihi RM100 secara automatik layak menyertai peraduan menang SEJUTA SABELLA. Customer yang dipilih mengikut nombor order akan dihubungi sendiri oleh pihak HQ.

Jangan tak tahu....ada yang dah menang tau. So apalagi...jom beli Sabella dan menang setiap hari.



Pssstttt....jangan lupa tebus extra rebate dan baucer combo tau nanti tak memasal kena bayar harga biasa.

Untuk pertanyaan boleh tanya saya di tanya Sabella

You Might Also Like

2 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^