Unboxing Althea Beauty Haul 6.0

10:57 AM

Assalamualaikum



Baru-baru ni terima lagi kotak pink terbang jauh dari Korea. Apalah agaknya isi kat dalam tu ye? Eh...kita tak sangka ini kotak pink ke-6 yang saya terima dari Althea.





Senarai beauty haul yang saya terima. Boleh baca kat bawah ni okey.
Beauty haul 2.0- Reward point beauty haul
Beauty haul 4.0- Milk Peel Cream Mask
Beauty haul 5.0- (maaf belum draf lagi)
Beauty haul 6.0- kotak yang tengah nak cerita ni...hahahaha

Bila buka ja terus teruja sangat-sangat. Tada...

  • 1 X Stay Fresh Body Sparkling Mist
  • 1 X Pore Purifying Serum Cleanser


Nanti kita cerita detail pasal 2 produk ni ok. Kalau korang berminat nak dapatkan produk kecantikkan dan penjagaan kulit dari Korea ni boleh cari di ALTHEA. Banyak produk yang best tau kat sini.


You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. Rezeki jadi Althea Angels. Suka bau mist tu.

    ReplyDelete
  2. syok sangat kan jadi sebahagian dari Althea Angels ni.. Kak AJ follow sini Zai :) selamat tahun baru 2019

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^