Drypers Club | Sesi mengumpul kembali Drypers point

9:00 PM

Assalamualaikum. Dah lama tak jengah Drypers Club sejak Aqil dah tak pakai lampin pakai buang sejak umur 3 tahun lebih. Tetiba masa dalam pantang Auni teringat kembali nak kumpul mata dari pek lampin pakai buang Drypers.

Drypers Point


Saya tau tentang Drypers Point ni pon dah agak lewat. Tahun 2015 baru tau pasal ni padahal saya bersalinkan Aqil tahun 2013. Rugi gilakan?

Bila bersalinkan Auni dan memang pakaikan Auni Drypers terus semangat nak kumpul kembali Drypers point ni. Setakat ni saya baru guna 3 pek lampin pakai buang Drypers dan tadi sempat tebus point.


Jangan terkejut kenapa cepat sangat banyak mata yang saya dapat. Itu termasuk baki mata masa Aqil dulu.

Apa yang menarik untuk di tebus ye?


Tebus lampin pakai buang ke?


Eh...bantal pink ni macam sesuai untuk Auni je tapi tak cukup mata lagi.


Nak tebus syampu dan bedak? Tak kot. Dah banyak stok yang ada ni orang bagi hadiah. Tak tau bila nak habis.


Ada juga baucer untuk di mama dan baby. Nak tebus mana satu agaknya ni.

Kalau korang masih tak tahu kat mana nak cari unique code Drypers point boleh baca kat SINI.

You Might Also Like

3 apa kata anda?

  1. terbaek.. harap2 anak ejulz nanti ok guna drypers ni :)

    ReplyDelete
  2. dulu masa ada anak kecil, memang suka kumpul mata macam ni, boleh juga tebus dengan barangan lain. ni anak-anak dah besar mampu melihat jelah.

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers