Terima Kasih | Top Komentar Bulan Ogos

4:52 PM

Terima Kasih | Top Komentar Bulan Ogos
 
Fuh...mencabar sungguh 2 minggu ni sesejak tukar department baru.Sobbbsss....tak sempat nak jalan-jalan blog ampa semua...sobbbbs sekali lagi.
Harap ampa tak marah kami la no.Nanti dah agak lapang sikit masa kami pi BOM blog ampa banyak-banyak.Jangan jemu plak nak baca komen kami....hahahaha...
 
Ok...hari ni kita boh penghargaan sikit kat pengomen-pengomen tegar yang berjaya di Belog Zai Zamree.
Thanks semua sebab tak jemu-jemu singgah....huhuhu...kita je tak tersinggah blog ampa...
 
 
So yang lelain jom terjah blog depa gak jom.
 
 
Tahniah semua.
 
Dengan ini saya berbesar hati ingin memberi cenderahati kepada 3 pengomen bertuah bulan Ogos sempena ulangtahun ke-3 perkahwinan saya dan suami yang jatuh pada bulan Ogos.Jadi untuk 3 pengomen teratas sila hantarkan detail nama, alamat dan nombor telefon ke email fardshop@gmail.com.
 
Terima kasih semua ^.^
 

You Might Also Like

12 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers