Deepavali celebration

2:30 PM

Assalamualaikum
 
Hari company ada wat Deepavali celebration.
Cadangnya nak turun la tengok meriah ke tak sebab tadi pagi depa dok setting cantik punya.
Tup tup ada urgent task.Kena godek-godek cari data untuk extended life dari 2010 sampai sekarang.
Jenuh dok godek email lama sampai naik juling bijik mata ni.
Cari dalam folder takda sebab ritu dah tukar CPU baru so kena la cari dalam email yang ada attachment.
Letih mata ni tapi tadi kawan cerita kalau pi pon orang tak nampak punya sebab geng yang sambut perayaan tu pakai merelip merelap mekap bagai.
Kalau pi pon tenggelam dengan depa ja...hihihihi...

You Might Also Like

3 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^