Menang Bloglist 15 X Bloglist 6 Bulan

9:20 AM

Assalamualaikum. Dah lama tak menang segmen atau giveaway ni...hahahaha...tetiba join Segmen Bloglist 2.0 by Cik Miela menang pulak. Rezeki la kan. Kita pon baru ja check padahal Cik Miela dah umum lama dah pon. Ampun...bizi sangat-sangat sekarang semenjak partner saya tu masih dalam MC sebab accident.
segmen cik Miela

 
senarai pemenang


Masa check senarai pemenang tu ternampak blog saya tersenarai. Happy nok walaupon bukan menang duit...hihihi... Mungkin dengan tersenarai dalam bloglist Cik Miela, PV blog saya naik mencanak-canak macam sekarang ni kan. Mungkin....siapa yang tau kan...kan...kan...

Mula la nak join segmen mana-mana lagi bila dah menang ni. Semangat berkobar-kobar plak....bahahahaha....

You Might Also Like

3 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers