Me Time Dengan Kawan-Kawan

10:47 PM

Assalamualaikum. Alhamdulillah setelah di rancang akhirnya plan nak bercuti sama-sama berjalan lancar.

Phewww...bukan senang nak bercuti jauh dengan mak-mak budak ni...ahak...Memasing ada keluarga ada anak susah sikit nak plan. Bila sorang ni available yang sorang pula ada keje jadinya tak dapat nak bercuti jauh-jauh.


Terima kasih untuk suami-suami kami yang beri keizinan kami bercuti di Cameron Highlands dan sudi jaga anak-anak di rumah. Insyaallah kami akan jaga diri di tempat sejuk ni.

Babai...nak tidur dah. Lenguh kaki panjat sana sini, tawaf pasar malam dan kenyang makan macam-macam yang fresh...hihihi...

You Might Also Like

2 apa kata anda?

  1. hehehe seronoknyaaa dapat me time dengan kawan2.. mesti macam2 cerita nak kongsi tu..

    ReplyDelete
  2. syok bila dapat ber me time macam ni

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers