SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO

4:04 PM

Sudah terjebak. Banyaknya benda nak beli bila masuk website SG Shop ni. Habisla...habisla...

Jom join giveaway dari Wani Sukarno.

http://galeriduniaku.blogspot.sg/2017/05/sgshop-malaysia-giveaway-rm-1000.html

Klik banner kalau nak join ok.

SYARAT - SYARAT PENYERTAAN
1. mesti seorang blogger yang aktif- Alhamdulillah aktif...hihihi

2. follow blog ini dan Google + - Done

3. follow fan page BLOG WANI SUKARNO 
-Done

4. follow Facebook 
SGshop Malaysia dan Instagram @SGshop Malaysia- Done

5. jawab satu soalan "Nyatakan barang yang PALING anda ingin beli dengan shopping credit RM100?

Ok...ni ha barang-barang yang saya nak beli dengan shopping credit RM100.



Harga baru RM48.54. Bolehlah nanti bawa bekal makan kat opis je. Tak perlu membazir.



Two pieces baru RM27.08 je? Bapak murah sangat baju untuk Aqil ni. Rambang mata sangat-sangat tau.




Mama Aqil pon nak juga bergaya vogue gitu. Sunglass ni baru berharga RM20.76 je. Aje ok.

Tiga barang kat atas ni baru RM96.38 je. Tak sampai pon RM100. Rasa macam nak borong semua je tau.


 6. copy banner di atas dan tulis tajuk entry "SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO. dan backlink kan entri anda di ruangan entri ini sahaja- Done

7. pemilihan pemenang berdasarkan kepada jawapan yang paling "MELETOP"- harap-harap menang...tihihihi...

8. 10 x RM 100  shopping credit akan diberikan kepada setiap pemenang

INFO: Pemenang yang bertuah diminta untuk daftar dengan SGshop Malaysia.. bagi memudahkan RM 100 dikreditkan ke akaun anda..

TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 28 MEI - 11 JUN 2017

Apa tunggu lagi. Jom join. Kita dah daftar pon. Username kita zaizamree ^^,

You Might Also Like

4 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers