SGshop “Jom Shopping!” Contest

12:06 PM

Join dengan orang tu takde rezeki, join dengan orang ni takde rezeki...mohler join ''Jom Shopping!'' Contest di blog Ayue Idris sempena #AyueIdrisXSGshopMalaysia
Manalah tahu rezeki kita ada kat sini kan? Rezeki tak salah alamat macam orang tu kata. Bolehlah shopping...hihihi...

http://www.ayueidris.com/2017/05/sgshop-jom-shopping-contest.html



Cara penyertaan 1) Buat satu entry bertajuk : SGshop “Jom Shopping!” Contest- DONE

2) Pastikan banner contest ada di dalam entry contest anda-DONE

3) Jawab 2 soalan berikut:
  • Q1: Apakah servis yang SGshop tawarkan?

SGshop menawarkan servis pembelian atas talian (shopping online) dari laman web e-dagang Cina yang bekerjasama dengan logistik yang terbaik dan syarikat ekspres untuk pelanggannya. Ia juga menawarkan keselamatan untuk setiap pesanan di mana mereka bekerjasama dengan banyak bank-bank untuk memastikan proses pembayaran adalah seperti selamat dan cekap.

Terdapat pelbagai barangan keperluan harian daripada barangan keperluan diri, keluarga, keperluan dalam rumah dan banyak lagi yang boleh di dapati di SGShop.

SGshop juga, menawarkan perkhidmatan customer service yang cekap.

Perkhidmatan lain yang menarik di SGshop ialah sistem point di mana point terkumpul itu, boleh di tebus dengan baucer

  • Q2: Senaraikan 3 item yang anda mahu beli di platform SGshop Malaysia (Letakkan sekali gambar dan link item) dan berikan sebab kenapa anda nak beli item tersebut.
Sebenarnya banyak barang yang saya nak sebab semuanya murah-murah tapi saya bagi yang rating paling atas sekali. Barang pertama saya nak beli adalah :-




Disebabkan ruang tamu saya yang agak kecil, rasanya sofa bed ini amat sesuai sekali. Sambil santai-santai boleh juga baring-baring di depan tv....gitu....

Barang ke-2 yang saya nak beli ialah :-



Selalu sangat memenuhi jemputan ke majlis-majlis tertentu jadi nak juga beg yang baru. Saya pilih handbag ni sebab ia murah dan boleh digayakan dengan 2 versi. Boleh di galas di bahu ataupon di pegang pada ring nya. Style bukan.

Barang ke-3 yang saya nak beli ialah :-



Nak juga bergaya ala-ala Korea...hihihi...warna putih cantikkan?


4) Komen di blogpost ini link entry anda-DONE

5) Share entry anda di Facebook wall anda dengan hashtag #AyueIdrisXSGshopMalaysia -DONE



Harap ada rezeki saya kat sini ^^,

You Might Also Like

4 apa kata anda?

  1. weiii dr pagi duk karang ni...jenuh xtau pilih apo tp alhamdulilah siap pun entry..gud luck zai

    ReplyDelete
  2. good luck zai.. kalau menang jenuh shopping sakan..

    ReplyDelete
  3. Shad stuck lama sangat part nak pilih barang. Banyak choice SGshop ni. Good luck.

    Shad
    https://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2017/06/sgshop-jom-shopping-contest.html

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers