Pelamin Tunang dan Nikah Bajet, Cantik dan Simple dari Myrza Pelamin Bajet

2:24 PM


Pelamin Tunang dan Nikah Bajet, Cantik dan Simple dari Myrza Pelamin Bajet


 

 

Pelamin Tunang dan Nikah Bajet, Cantik dan Simple dari Myrza Pelamin Bajet. Cuti sekolah tak lama lagi akan tiba. Masa ni ramailah anak-anak gadis akan mengikat ikatan pertunangan dan menamatkan zaman bujang. Mesti ramai yang tercari-cari idea nak buat pelamin tunang dan nikah yang cantik tetapi masih dalam bajet. Ada juga mesti nak pelamin yang simple dan cantik tapi tak pandai nak deko macam saya…hihihi. Zaman ekonomi tak berapa ok ni mohler kita berjimat cari pelamin tunang dan nikah yang cantik dan simple tapi masih dalam bajet. Tak payah nak sewa berhabis beribu untuk itu tapi hasilnya tak ok…betul tak? Banyak lagi benda lain boleh di beli dengan duit bajet kawin kita kalau kita pandai bajet.

 
sumber : MYRZA Pelamin Bajet



Ha…ada berita baik untuk korang yang duduk sekitar Pendang dan Alor Star serta kawasan yang berada disekitarnya. MYRZA PELAMIN BAJET ada penyelesaiannya untuk bakal-bakal tunang dan pengantin yang masih tercari-cari pelamin yang cantik tapi masin dalam bajet. Myrza Pelamin Bajet boleh bagi pelamin yang bajet + jimat + lawa + simple + nice untuk korang bermula RM300 dan bawah RM500 bergantung pada design dan jauhnya kawasan korang tinggal.

 

Tak caya?

 

Meh nak tunjuk pelamin tunang dan nikah yang lawa-lawa. Korang pasti teruja. Psssttt….saya pon rasa macam nak naik bersanding lagi sekali ja rasanya bila tengok pelamin cantik macam ni…hihihihi…

Pelamin tunang dan nikah bajet, cantik dan simple


 
sumber : MYRZA Pelamin Bajet

 

 
sumber : MYRZA Pelamin Bajet

 

 
sumber : MYRZA Pelamin Bajet

 
sumber : MYRZA Pelamin Bajet


sumber : MYRZA Pelamin Bajet


sumber : MYRZA Pelamin Bajet


sumber : MYRZA Pelamin Bajet


sumber : MYRZA Pelamin Bajet


sumber : MYRZA Pelamin Bajet


 




Amacam…cantik tak? Simple dan nice kan.

 


Meja makan beradap bajet, cantik dan simple


Bukan itu saja, kalau korang nak tempah meja makan beradap pon Myrza Pelamin Bajet boleh buatkan.

 
sumber : MYRZA Pelamin Bajet

 
sumber : MYRZA Pelamin Bajet




sumber : MYRZA Pelamin Bajet




Buaian Berendoi untuk Majlis Akikah Bajet, Cantik dan Simple


Myrza Pelamin Bajet juga mengambil tempahan buaian berendoi untuk majlis akikah. Jom tengok buaian berendoi yang sweet sangat.

sumber : MYRZA Pelamin Bajet
 
sumber : MYRZA Pelamin Bajet
 
sumber : MYRZA Pelamin Bajet
 
sumber : MYRZA Pelamin Bajet
 
sumber : MYRZA Pelamin Bajet
 

sumber : MYRZA Pelamin Bajet
 
sumber : MYRZA Pelamin Bajet


Pallet Photobooth


Satu lagi buah tangan untuk para pengantin yang dihasilkan oleh Myrza Pelamin Bajet iaitu pallet photobooth. Tak kisah la untuk sambutan majlis kenduri kahwin, sambutan hari lahir mahupon majlis rasmi Myrza Pelamin Bajet boleh sediakan.

sumber : MYRZA Pelamin Bajet

sumber : MYRZA Pelamin Bajet


Myrza Pelamin Bajet hanya cover di sekitar Pendang dan 30 km disekitarnya sahaja. Lain-lain kawasan dari itu akan dikenakan cas pengankutan kepada yang berminat dengan perkhidmatan mereka.

Kalau korang berminat bolehlah contact Myrza Pelamin Bajet di :-



Instagram : myrzapelaminbajet

Whatsapp : 01128483696

You Might Also Like

9 apa kata anda?

  1. tgu anak2 dara iols besor boleh lah booking sini hehe

    ReplyDelete
  2. cantik tapi saya kat shah alam.
    nanti saya beri tau kawan.

    from:
    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. wowww memang lawa hahaha. nk tunang ke blh la refer sini 😍

    ReplyDelete
  4. terima kasih cikzai utk posting ini...semoga bertambah murah rezeki kita

    ReplyDelete
  5. Lawaanyaa... hmmm kdg memikir juga perlukah bertunang hahaha xD
    Apapun mmg cantik..

    ReplyDelete
  6. Simple tapi cantik sangat =)

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers