Rania Turn's 1 GiveAway!

3:02 PM

Rania Turn's 1 GiveAway!

 
Jom join Giveaway dari blog Cik Sue sempena besday Rania 1 tahun.
 
http://lobaksusue.blogspot.in/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html
 
klik banner kalau nak join k...
 

Syarat-syaratnya:1) Buat SATU entry yang bertajuk "Rania Turn's 1 GiveAway!". Letakkan sekali banner di atas dan backlink ke entry ini.

2) Tinggalkan link entry uols di ruangan komen ini nanti.

3) Senarai pemenang akan dicabut undi oleh saya sendiri.

4) Giveaway ini akan berlangsung dari 5.8.2015 hingga 15.8.2015 11:59 malam.

5) Senarai peserta akan diumumkan pada 16.8.2015.

6) Senarai pemenang akan diumumkan pada 18.8.2015.

7) keutamaan akan diberikan kepada follower blog QasehnyaRania.

Hadiah-hadiahnya:




 
Menarikkan?
 

Apalagi jom join Rania Turn's 1 GiveAway!

You Might Also Like

22 apa kata anda?

  1. Semoga berjaya Zai.. sha pun joint juga..

    ReplyDelete
  2. salam singgah sini zai...semoga berjaya yer..

    ReplyDelete
  3. Singgah Malam...
    Datang membalas kunjungan..
    Maaf yea..hari ini terlalu bizi..
    Tak sempat nak terjah siang hari =)
    Good Luck...

    ReplyDelete
  4. jln2 sini
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. haqi ni la pemenang diumumkan..tak sabaq betui...good luck sis

    ReplyDelete
  6. Salam, singgah blogwalking dari GA yg sama..goodluck ye :)
    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/08/rania-turns-1-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Cik Sue dah umum pemenang kan kak zai? pegi tengok kot menang ke

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers