Menang Segmen Jom Raya 2015 by Sweet Rose

8:31 AM

Menang Segmen Jom Raya 2015 by Sweet Rose

 
 
 
Alhamdulillah.Perkabaran yang baik awal bulan Ogos ni.Semalam warga Blogger Utara ada habaq kata nama saya menang dalam segmen Sweet Rose.Ah...lupa la...segmen yang mana ek?Memang tak ingat.
 
Pastu sempat BW sikit-sikit.Tak mampu nak BW semua dengan keja yang menimbun.Mana yang saya sempat terjah saya dah tinggalkan komen.Yang belum terjah tu tunggu hari ni plak na.Sekali pukal saya terjah...hihihi...
 
Tengok ada senarai pemenang dari blog sis Sweet Rose.Selalunya GA or segmen mana-mana yang umum pemenang saya akan tengok jugak sapa yang menang walaupon tak join.Kadang tu bukan apa...LUPA join GA or segmen kat blog sapa-sapa.Rasa macam join tapi tak join...gitu...hahaha...Kadang tu saja ambik INSPIRASI/SEMANGAT nak bagi lagi rajin join GA/SEGMEN ni kot-kot boleh menang.
 
http://bungakayangan.blogspot.com/2015/08/senarai-pemenang_3.html
klik banner ni kalau nak tengok senarai pemenang yang lengkap
 
Alhamdulillah...walaupon menang untuk bloglist Sweet Rose pon dah kira bertuah dah.
 
 
Saya hat nombor 11 tu...tihihihihi...
Eh...kalau ada join segmen ni sila la terjah kot-kot sangkut.Ada pemenang fridge magnet gak ye.
 

You Might Also Like

17 apa kata anda?

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers