CPUV | IKEA

10:48 AM

CPUV | IKEA

 
Alhamdulillah...ada gak CPUV melekat bulan Ogos ni walaupon satu.
CPUV IKEA.
 
 
Eh...IKEA ada buat SALES bulan Ogos ni start 6 hingga 23 Ogos.
 
 
Apa lagi sila la terjah tapi sebelum tu tengok-tengok dulu barang yang IKEA wat SALES kat SINI.
Dah berkenan boleh la pi beli.

You Might Also Like

16 apa kata anda?

  1. tahniah sis..akak punya nuff xbleh buka plok..ntah ape problem..huhuhu

    ReplyDelete
  2. Tahniah zai.. Sha nie x le buka nuffnang.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam sha,
      iols pun xboleh bukak nuff pakai google crhome
      tapi try internet explorer boleh pulop he3
      cer uols try :)

      Delete
  3. tahniah zai....semoga sentiasa di murahkan rezeki lagi..

    ReplyDelete
  4. lama x bukak akaun nuff..majuk jap ngan depa tu hehehe
    tahniahhh

    ReplyDelete
  5. Assalam Zai,
    Waaaaaa
    tahniah3
    iols xcheck lagi ini bulan he3

    ReplyDelete
  6. aida nak tunggu ikea cheras end of this year.
    mudah nak gi.
    sebab dekat umah kakak :)

    ReplyDelete
  7. CT da tatau apa jadi ngan nuffnang CT.. xleh bukak langsung..
    katanya error.. tawakal je la..

    ReplyDelete
  8. kira kan hari2 bukak web ikea. cuci mata hihihihi

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers