Futsal | Aqil di Best Bola-Bola

12:18 PM

Assalamualaikum
 
Jumaat malam Sabtu tetiba abah col suruh siap nak ajak pi main futsal kat Best Bola-Bola Mak Mandin.
Bagi Aqil tido sesiap pastu setel keja umah apa yang patut.
Lagi setengah jam abah nak balik keja terus kejut Aqil pakaikan jersi Penang FA.
 
Sampai kat Bola-Bola pon dah jam 2 pagi tera nak tunggu orang tu mai orang ni mai dekat jam 3 pagi gak la baru main.
 
 
Disebabkan team abah paling last main semua padang dah kosong.Aqil asik dok tunjuk bola kat dalam padang futsal ja.
So boleh la bawa anak main dalam gelanggang tapi gelap sikit la.
 
Suka dia main.Sampai berpeluh-peluh macam dia yang main futsal sama-sama abah dan team.

 
Abes futsal dah dekat pukul 4 pagi.Terus kami ramai-ramai pi bersahur kat kedai nasi campur area Bukit Tengah.Ingatkan pukul 4 pagi tu kami la paling awal tapi bila sampai ja tengok lauk tinggal ayam goreng dan kuah ja.
Yang lain clear.
Awai sungguh depa mai bersahur.
Naseb la ayam goreng tu depa baru goreng...ada la gak selera.
 
Balik umah dalam jam 5.30 pagi camtu.Aqil dah lama lentok.
Mama abah kena mandi sembahyang Subuh dulu baru leh lena.
Ni je la masa berkualiti kami anak beranak since abah keja tak tentu masa dan cuti.

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. Aqil nak sihat macam abah jugak.. heee

    ReplyDelete
  2. menarik ni.
    aida da anak 3 tak pernah mr.asben ajak kuar pepagi :(
    dia kurang suka bwk anak2 kuar tgh mlm...

    ReplyDelete
  3. Assalam zai,
    betoi3
    kalo sahur kat luor koi 4 tu memang tinggai saki baki laaaaaaaaaa
    entah pukui bapa la dedeme ni kuor sahur yer dop :P

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  4. Aqil semangat main futsal tu yer...

    ReplyDelete
  5. awalbpagi aqil main futsal ye
    ada org lg awai la kiranya

    ReplyDelete
  6. semangatnya aqil.main.futsal

    ReplyDelete
  7. Seronok Aqil menendang bola..Sha lama dah x jejak gelanggang futsal..huhu..rindu nk tendang bola..

    ReplyDelete
  8. depa mai makan moreh tu kak zai tu yang habis hihihihi. kalau kira pakai takde la nak keluat tgh2 mlm ni. spesies ngantok awai hahahaha. dengan uwais sekali memang tak boleh berjaga malam lama2 dia jadi hyper aktif kalau tido lambat

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers