Frame murah-murah dari Airis Wall Deco

8:41 AM

Frame murah-murah dari Airis Wall Deco


Assalamualaikum

Masuk ni kali ke-2 saya order frame gambar dari Airis Wall Deco.
Sebelum ni penah order gambar kawen...hihihi...
Order sebelum puasa bulan 6 tu sempena promosi raya.
So terus order 4 keping frame 9 X 9 inci ni.

Dekat-dekat nak raya frame pon sampai kat rumah tok Besah.
Bila buka tunjuk kat tok Besah dan-dan la tok Besah suruh gantung dulu frame tu kat sana masa raya.
Eh...eh...teruja la tu tengok frame ni padahal tok Besah tak penah nak bagi kami gantung gambar walaupon gambar konvo.

Nak tengok ka frame yang saya tempah dari Airis Wall Deco tu?






























Nindia frame dia...hihihi...gambar-gambar Aqil dari kecik sampai la ke setahun lebih tapi dapat gantung 2 frame ni ja kat rumah tok Besah.Takda tempat nak gantung.


Sedara-mara yang mai beraya pakat dok tanya gambar cucu yang mana satu ni...hihihi...

Kenai dak muka renyih budak debab di celah-celah gambar tu?


Saya order 4 frame ni...omeyyyy cuma sekarang belum sempat gantung kat rumah lagi.
Drill pon belum beli cemana nak gantung...hihihi...


Kalau korang berminat dengan frame timbul camni boleh la ke FB Airis Wall Deco atau Instagram Airis Wall Deco.
Boleh tengok-tengok promosi yang Airis Wall Deco buat dan booking tapi sedia la gambar yang cecantik sesiap tau.

Selamat membooking frame murah-murah dari Airis Wall Deco ya.


You Might Also Like

14 apa kata anda?

  1. wahhh serius cantek zai woiiii
    nti tangkap gambr frame gantung lak no

    ReplyDelete
  2. wah wah semangat yerrr..saya ada banyak gambar tapi print pon tak huhuhu

    ReplyDelete
  3. dah berkenan lama ni kak zai, tapi tak berkesempatan nak belek dan banding bebetul lagi.. huhuu.. cantik!!

    ReplyDelete
  4. tok besah kenan tengok cucu hari2 kat rumah la tu hihihihihihi

    nak buat jugak. nak buat nak buat. semua nak buat tapi tak buat2 pun hahahahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam kira,
      haaaaaa
      samaaaaaaaaaaaaaa laaaa
      akak kat rumah ni kalo bab gantung2 segala wall deco memang fail
      hubby iols bukan penggantung orangnya
      harapkan wifey lagiiii la kelaut :P

      Delete
  5. cntiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. Assalam zai,
    oohooiiiiiiii
    teringin tapiiiiiiiiiiiiii
    sekian :P

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers