#Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015 | Gambar dan Ucapan Raya

1:39 PM

Assalamualaikum
 
#Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015 kali ini nak gambar dan ucapan raya.
 
 
Maaf la...saya tak pandai edit mengedit boh gambar family ke semua tu.
Tak sempat nak pi sekolah lagi bab-bab tu...hihihi...
yang ni je la hat termampu.
 
 
Buat semua yang mengenali seorang Zai Zamree...mohon maaf di pinta andai ada salah silap yang tak nampak di mata tapi terkesan di hati.
Salam lebaran dari saya sekeluarga.

You Might Also Like

9 apa kata anda?

  1. Salam lebaran juga dari Sha untu Zai sekeluarga..

    ReplyDelete
  2. Salam lebaran jugak untuk akak sefamili ~~~

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya juag buat kak zai sekeluarga :)

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya Zai dari ciktie

    ReplyDelete
  5. hehehe tak apa simple pun..
    yang penting mesej yang nak disampaikan..

    selamat hari raya Kak Zai ^^

    ReplyDelete
  6. salam raya penuh kemaafan juga dari aida ye, zai...

    ReplyDelete
  7. Assalam zai,
    walopun dah lambat tetap nak wish jugaks he3
    Selamat hari raya
    maaf zahir & batin uols :)

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers