Tebus mata dari Drypers

11:53 AM

Tebus mata dari Drypers


Tebus mata dari Drypers.Assalamualaikum


Weeehooo...bersiaran dari rumah.
Hari ni EL.Anak pon macam tak sihat lepas mandi laut semalam.

Hari ni kita dah dapat lampin pakai buang dari DRYPERS.


Kumpul punya kumpul point taktau nak tebus apa so ambik je la Drypers Wee Wee Dry yang 10 keping tu.
Jadi la kan...hihihi...

Yang Drypers Drynights tu plak saja la minta sample free dari Drypers.
Kalau nak minta sample free pi la kat website Drypers.



You Might Also Like

12 apa kata anda?

  1. Alhamdulillah rezeki and semoga abang Aqil get well soon...

    ReplyDelete
  2. yg night tu dapat masa beli pampers uwais ritu. nak try mintak lain la kot dapat lagi. padahal dlu dpt dah sample drypers. tatau depa nk layan ke tak hihihihi

    ReplyDelete
  3. anak kami pun tak sihat kak zai :(

    ReplyDelete
  4. wah. drypers night plak ekk.
    mcm kotex la plak ada utk night hi hi hi...

    ReplyDelete
  5. ala saya masuk club tu tp tak pernah redeem point apa pun

    ReplyDelete
  6. yoorin belikan irine pampers huggies sebelum ni.. pastu bsitter kata macam kecik pulak saiz L... then rasa mcm huggies tak okey pulak sebab kalau pants, cepat betul koyak..(pakai ganas).. mommy pon belikan dia mamipoko pantz saiz XL..mak aiii..gedabakkk gilaa.. dryperz night pon besar..adeh..huggies ni memang saiz dia kecik ke..uhuk3..

    ReplyDelete
  7. yoorin belikan irine pampers huggies sebelum ni.. pastu bsitter kata macam kecik pulak saiz L... then rasa mcm huggies tak okey pulak sebab kalau pants, cepat betul koyak..(pakai ganas).. mommy pon belikan dia mamipoko pantz saiz XL..mak aiii..gedabakkk gilaa.. dryperz night pon besar..adeh..huggies ni memang saiz dia kecik ke..uhuk3..

    ReplyDelete
  8. anak pakai pampers asal murah sudah hahaha
    gudlah dpt tembus..free lak tu
    jimat2

    ReplyDelete
  9. Assalam zai,
    iols ni tiap kali baca entry uols pasai kod drypers tu memang semangat nak kumpui
    TAAAAPIII asai balik rumah hilang teruih semangat
    he3
    ater rasa geram pulop dah lebih 3thn si boboboy pakai drypers tak pernah tau
    sob3
    ruuugiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  10. 3saya pun nak pakai dypers.
    Selamat kot.

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers