Photobook | RM18 je

2:47 PM

Photobook | RM18 je

 

Photobook | RM18 je


Salam Ramadan.
Hari Ahad ni mesti ramai yang ambik kesempatan pi sopim baju raya kan?
Alhamdulillah...persiapan raya saya 70% dah siap.
Baju raya Aqil dah siap beli.Baju raya saya dah siap tempah.Tahun ni pakai jubah ja.
Tinggal baju abah dan tudung saya ja yang belum beli lagi.
Takpa...tu pelan-pelan kita setel nanti.

Semalam balik umah tok Besah.Macam biasa tido sana dan buka puasa sama.
Lagi satu sebab pi sana nak ambik photobook Aqil ni.

Excited nak tengok padahal design sendiri kelam-kelibut....hihihi...
Lagi seminggu baucer nak expired baru terhegeh-hegeh nak design...padan muka.


Muka depan.Masuk ni dah 3 buah photobook Aqil saya buat setiap 6 bulan sekali.


Isinya kat dalam.Main hentam ja boh.





Masa saya up status pasai photobook ni kat IG dan FB ada yang PM tanya cemana nak buat.
Saya dah ajar.Tengok promotion dalam Groupon.Macam yang saya ambik ni size 6x6" 40 muka surat kulit luar yang biasa harga dia RM10 dari harga asal RM79.
Dah beli baucer Groupon ikut step by step dia macam yang di ajar kat email confirmation pasal baucer yang kita beli ni.
Masuk Photobookww dan design.
Design la selagi mampu.Ada yang expired dalam 3 bulan.Ada yang 6 bulan.Boh la gambaq beratus-ratus pon harga dia tetap sama.

Dah siap design hantar ke photobook team untuk print.Kos penghantaran cuma RM8++.
Dalam 3 hari mesti dapat photobook kita.

See...murahkan?RM18 ja yang penting kena rajin je la...hihihi...
Eh...ada orang tanya saya ni Duta Photobook ke?
Nak tergelak plak bila orang tanya camtu tapi kalau Photobook nak ambik saya jadi duta pon boleh....rezekikan...hihihi

You Might Also Like

10 apa kata anda?

  1. comelnya Aqil..dapat laa buat kenangan kan bila dia dah besar nanti..

    ReplyDelete
  2. Aqil boleh jadi duta photobook, comel jer ^-^

    ReplyDelete
  3. Cantinya photobook tu... Comel jer Aqil..

    ReplyDelete
  4. nnti yui pun nak try buatlah..kena rjin tgk promo..

    ReplyDelete
  5. cute sgt pbook ni
    ritu el apply kat groupon..free je..tp xbuat pun
    aje malas nak cari gambo2 haha

    ReplyDelete
  6. Assalam zai,
    iols da laaaaaaaaaaamaaaa tak buat
    last buat masa Boboboy umur 1thn dolu he3

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  7. kira yang tak buat2 lagi hihihihi

    ok la tu kiranya aqil dah ada album gambar dia sendiri ;)

    ReplyDelete
  8. wahhhh terbaik ada photobook aqil ya

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers