Lain yang di tunggu lain yang tiba

12:58 AM

Assalamualaikum

Sabtu minggu ni balik umah tok Besah.
Nak berbuka dan sahur dengan mak.
Cian mak.Adik keja petang minggu ni.
Mak berbuka sorang-sorang ja.

Weee....kuih kapit yang kawan-kawan order dah siap.Tak sangka mak nak buat.Tahun ni dok dengar-dengar takmau buat dah tu yang tak open order pon.
Ni pon customer tetap mak yang order.Kalau tak harapan la mak nak buat.

Dok ternanti-nantikan hemp dan CD Alva untuk Aqil tapi dapat bungkusan ni.
Bila zaman yang minta sample free ni baru nak dapat.Memula nak request susu Aqil tapi terlupa plak....dah penah request dah dulu so takleh nak repeat.Terus request susu mama je la.


Eh...jangan pikir bukan-bukan ya.

Zaman serba canggih ni kena cerdik sikit.Hat mana leh request free sample sila la ambik kesempatan...hahaha...kalau tak rugi wooo...

Masa Aqil kecik berapa banyak sample susu saya request semata-mata nak bagi susu yang terbaik untuk dia selepas rezeki susu badan tak meriah tapi anak reject susu mahal.Nak susu memurah ja.Takpa la nak.Janji membesar bagai johan sudah.

Sample susu kat atas tu nak dapat mana?
Errr...website dumex tak salah....cer try Google...kita hapdet ni pakai fon tu yang takleh nak buka sana sini.



You Might Also Like

6 apa kata anda?

  1. pernah request tapi xdapat2.baru2 ni request susu utk thaqif hope dpt la...

    ReplyDelete
  2. haha.. bestkan request sample.. dpt free..

    ReplyDelete
  3. kuih kapit tu kuih sepet ekk?
    yg kapit dgn besi pastu gulung?
    mak sedara aida yg buat kuih sepet tu da x buat dah.
    anak2 dia pun x amik resepi :(

    ReplyDelete
  4. kuih kapet.. sedap tu ;)
    kan selalunya mcm tu la. lain bulan bru dpt. kdng lain tahun.bdrtabah j la.

    ps: kak, kak neen dah buat teaser halfmoon kot kalau x salah saya.

    ReplyDelete
  5. brg free2 mmg laju kan hehe

    ReplyDelete
  6. kami tak dapat lagi sobssss. nak req jugak susu pregnant tu tp nadh x bg sebab dia kata karang kalau Allah lambat bg rezeki rugi je susu tu rosak wuuuu

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers