Hari kurang kata-kata | Abah excited nak raya

1:35 PM

Assalamualaikum
 
Abah pasang pelita betul semalam.
Adoiiii...excitednya abah nak raya ^.^
 

You Might Also Like

13 apa kata anda?

  1. salam Ramadhan sis..
    hihi..memang excited nak raya ni... salam perkenalan..follow sni :)

    ReplyDelete
  2. lamanya tak pasang pelita dekat rumah. sejak2 pindah rumah ni. uwaaaa. rindu bau asap minyak gaih dari pelita ni. rindu nak buat sumbu dengan kain. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Terimakasih sharingnya
    salam kenal :)

    ReplyDelete
  4. Bila tengok pelita....terkenang kemeriahan beraya di kampung....

    ReplyDelete
  5. hehe..excited betul tu. Tapi nampak meriah je umah yg ade pelita ni.

    ReplyDelete
  6. Assalam zai,
    depan umah iols ada umah
    xleh pasang soper itu :P

    ReplyDelete
  7. aida pun nak gi carik la...
    tapi... takut plak ijat raba sumbu dia tu ha ha ha.
    terbako la plak karang :)

    ReplyDelete
  8. bagus abah aqil. berjiwa kampung walau duduk rumah 'sarang burung' ;)

    ReplyDelete
  9. Excited abah nak beraya hehe :)

    ReplyDelete
  10. tak terfikir pulak nak pasang macam ni >,< ye lah kalau pakai yang letak je tu takut jatuh kena orang pulak kan. maybe boleh di praktikkan next year =p

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers