CPUV | Shell Helix 'Love My Ride'

9:46 AM

Assalamualaikum
 
Alhamdulillah masih di beri rezeki dari Allah.
Kali ni Nuffnang kasi iklan Shell Helix 'Love My Ride'.
 
 
Walaupon satu tapi takpa....sikit-sikit lama-lama jadi bukit.
Nanti kalau nampak iklan Shell Helix cam kat bawah ni dok menari-nari bawah banner kita rajin-rajin la klik....wakakakaka...paksa ni tau :p
 
 
Shell Helix ada wat festival 'Love My Ride' pada 13 dan 14 Jun ini....eh...hari ni dan esok la kan kat MATRADE Exhibition and Convention Centre.
Nak tau lebih lanjut pasal Love My Ride cer klik tengok link tu apa isinya.

You Might Also Like

3 apa kata anda?

  1. xde kak zai. nanti kalau ada kira klik ek....

    nampak statik hat nuffnag biru tu je

    ReplyDelete
  2. done.. dah lama tak on nuffnang ni. tak tau pa certa dah

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers