CPUV | Nando's Sedap Sangat Ke dan Resort World Sentosa

9:09 AM

Assalamualaikum
 
Alhamdulillah...dapat lagi 4 ketul CPUV dari Nuffnang.
Kali ni dari Nando's Sedap Sangat Ke dan Resort World Sentosa.
 
 
 
Boleh ke fesbuk Nando's Malaysia untuk mengetahui lebih lanjut apa yang Nando's boleh hidangkan untuk Iftar nanti  dan Resort Wold Sentosa untuk melihat apa yang menarik disediakan oleh pihak resort.
 
Thanks Nuffnang.
Thanks Nando's.
Thanks Resort World Sentosa.
Thanks korang jugak ^.^

You Might Also Like

9 apa kata anda?

  1. Alhamdulillah Zai, rezeki, semoga terus dimurahkan rezeki yer...

    ReplyDelete
  2. Assalam zai,
    congrats uols

    pssstt : weols tengah nak unite utara bloggers ni. dah buat satu group. uols nak join tak????insyaAllah sekarang weols dlm planning nak buat our 1st gathering @ Penang. plannya kalo ada rezeki nak buat food review buffet ramadhan he3. kalo takdak rezeki weols still on the plan of buffet ramadhan tapi sendiri2 bauor la. uols kalo nak join pm iols no tepon uols naaaa. iols tak publish no tu dalam blog iols ok :) lets unite gitew :)

    ReplyDelete
  3. duit raya duit raya
    bertingket2 haaa
    rezeki melimpah ruah ni
    tahniah

    ReplyDelete
  4. tapi sangat jarang kan nak nampak iklan tu menari kt blog kawan2.

    ini baru kita nmpk old town punya kt blog kak zai. klik cepat2 hihihihi

    ReplyDelete
  5. wow bestnyer.. tahniah..
    akakni memang payah beno nak dapat sekarangni..
    blogpun dah jarang2 berupdate tu pasal gamaknyer...

    ReplyDelete
  6. X pernah cuba lagi Nando's nie...
    Apapun tahniah ye..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers