Bila terlepas dari kandang

4:42 PM

Assalamualaikum

Lunch time hari ni saya dan kawan-kawan terlepas dari kandang...hihihi...
Selalunya kami malas nak kuar mana-mana even nak turun makan kat kantin company.

Hari ni terlepas makan kat Gaint Bayan Baru.Cadang nak makan nasi ikan cencaru kat 'ayaq ambik depan'.
Pastu tetiba ubah fikiran terjah foodcourt Gaint.Dah pi situ apalagi...yong tau foo la.

Tadaaaaa....lama gila tak makan.Nak terjah selalu jauh sangat dari Batu Maung.Kalau terlepas macam ni apalagi...hahaha...


Fuh....lepas teringin padahal baru ja pagi tadi dok cakap nak makan yong tau foo tak sangka tetiba boleh makan.

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. yong tau foo memang sedap !!!!
    just now sebijik tu da mahal ekk?
    sesekali lepas kempunan boleh la kot hi hi hi :)

    ReplyDelete
  2. lagi sedap kan yong tau fu ada sup. tak suka sangat yang makan gaul dengan rojak dia tu. suka lagi yabg berkuah hihihihihi

    ReplyDelete
  3. Assalam zai,
    he3
    iols taaaaaaaauuu itu kedai 'ayaq amek depan' :P
    dedolu tetiap hari situ la port luncheon
    dekat 2tahun so dah jemu la ni dapat port lucncheon baru he3

    pssttt : nengok gambor pun dah tau makan kat mana he3

    ReplyDelete
  4. ewaaahh sedapnya. sampai hati tunjuk dekat ibu mengandung ni hehehe :p

    ReplyDelete
  5. alahh dah lama x pekena yongtaufu kat situ
    sllu gak mkn yongtaufu situ sedap kan

    ReplyDelete
  6. CT kalo kat area sana slalu makan kat kedai nasi campur yg dekat dengan hotel seri malaysia tu..
    banyak choices..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers