Bila Aqil selfie

4:15 PM

Assalamualaikum

Dah petang baru reti nak hapdet.Pagi-pagi dah lemau.Takda semangat nak keja.Rasa nak benti pon ada....huhuhu....

Last week boring-boring tengok pic Aqil dalam enset baru perasan bila dah besar ni style bergambar sama ja.

Hari tu style senyum sepesen ja.Ni style selfie sambil ketap bibir tunjuk gigi....adehhhh....


Tengok la tu.Camna la mama dia nak dapat gambaq elok nak cuci boh frame.Payah nau nak bergambar senyum elok tapi gambaq camni la wat mama tersenyum sensorang bila tengok time stress or sedih.

You Might Also Like

11 apa kata anda?

  1. JOM KE BUFFET RAMADHAN IDFR, KL HANYA RM45/SEORANG

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/06/buffet-ramadhan-hanya-rm45person-di.html

    ReplyDelete
  2. asyik tunjuk gigi ye. hehehe. comel...

    ReplyDelete
  3. Allah comeinyaa dia. amik sikit eh comel tu.

    ReplyDelete
  4. anak el yg kecik tu pun sm gak lau senyum suka tunjuk gigi hahaha
    comey aqil..geram tgk pipi dia hehe

    ReplyDelete
  5. tembam nye aqil...
    iyo lah....senyum sepesen jerk...

    ReplyDelete
  6. gambo spontan gitu la buat kita geram.
    tersenyum sorang-sorang kan :)

    ReplyDelete
  7. Amboi, Kecik2 dh pndi b'selfie ni....;-)

    ReplyDelete
  8. amboi boleh tahan jugak anak teruna ni yeee hehehe..

    ReplyDelete
  9. kena ubah style ni hihihihih

    kalau uwais suruh senyum dia jelir lidah. kalau suruh tunjuk gigi cantik baru lah nampak elok gmbo dia mcm senyum. padahal tnjuk gigi cantik dia ekekekek

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers