SAYA NAK MENANG TUDUNG INSTANT/INNER NECK NAAZNEEN FAIQA BY NEENAANUAR

4:43 PM

Assalamualaikum

Entri terakhir sebelum balik keja.
Mohler sama-sama memeriahkan GA dari kak Neen kita.


Sekarang tengah trend tudung instant kan? So today nak memperkenalkan product Naazneen Faiqa by NeenaAnuar ! Tudung Instant Athifa nie sangat sesuai utk dipakai pada bila-bila masa dan ketika... Hanya 3 saat diperlukan utk sarung, betul kan soft awning nya dan kemudian adjust labuh tudungnya!

Nak pergi masjid? Nak ke pasar? Nak pergi rumah jiran? atau secara tiba-tiba ade tetamu yg datang menerpa ke rumah? Nak melakukan aktiviti santai pada hujung minggu? Atau nak pergi bercuti santai ataupun mahu melakukan aktiviti lasak? Mudah sahaja.. hanya dlm masa 3 saat anda sudah siap sedia utk melakukan apa jua aktiviti dengan tudung instant sarung Athifa ini!

Keistimewaan dan kelebihan tudung instant dari NaazneenFaiqa:-

- Tidak perlu digosok

- Material jenis high quality cotton lycra (tidak melekap, sejuk dan lembut)

- potongannya labuh menutupi dada

- membuatkan bentuk muke kelihatan lebih bujur

  

Untuk kak Neen dan abang Nuar moga dimurahkan rezeki selalu.
Saya cukup teruja tengok gambar-gambar vacation kak Neen....memang superb.
Tak penah sampai pon rasa macam sampai kat sana dah...hihihi...
Please please please cepat-cepat sambung entri NZ tu.Tak sabar nak tengok next destination....hahaha...ni paksa ni tau.
Lastly moga kak Neen dan abang Nuar diberi rezeki yang satu itu suatu hari nanti...amin.

You Might Also Like

10 apa kata anda?

  1. gud luck =) da dapat bleh posing..

    ReplyDelete
  2. labuhnya tudung. bagus. susah nak cari tudung instant macam ni yang labuh kan

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari segmen yang sama... :)

    http://www.dramaticuniq.com/2015/05/naazneen-faiqa-by-neenaanuar.html

    ReplyDelete
  4. Assalam zai,
    good luck naaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  5. Gud luck ;-)
    Singgah sini dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  6. jalan2 dari GA yg sama. Done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  7. Hai...datang dari segmen yang sama..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete
  8. Assalam..
    dr segmen yang sama :)
    http://nolynqoid.blogspot.com/2015/05/saya-nak-menang-tudung-instantinner.html

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers