17 Mei hari kami

4:41 PM

Assalamualaikum
 
Alhamdulillah tambah lagi umo tahun ni dan masih lagi di beri kesempatan hidup dikelilingi yang tersayang.
Terima kasih tak terhingga buat teman-teman yang wish besday saya semalam.
 
10 Mei lepas mak tanya takda kek ke?
Saya cakap takda dengan muka takda perasaan.
Lagipon cuma saya, mak dan adik rasa cam tak berbaloi nak beli kek.
Kesian...mesti ternanti-nanti ja kot-kot nak bawa pi makan ke apa tapi saya dan adik wat taktau ja.
Saya cadang semalam nak bawa mak pi makan-makan waktu malam tapi biasa la...asal malam ajak kuar susah sikit.Macam-macam alasan.
 
Dan susah sangat nak kuar malam jom la kuar petang.Ajak mak makan kat Warung Kulat pekena mee udang dan ABC dengan angin sepoi-sepoi bahasa.
Nak makan pizza...kepci...kenny rogers bagai mak tak makan ayam dan cheese so mohler kita.
Bertiga dengan dak gebok-gebok tu.
Makan sorang semangkuk.
Memang la besday saya tapi saya nak belanja mak sebab itu adalah hari emak saya bersusah payah melahirkan saya...gituuuuuuuuuuu....
 
 
Petang dalam jam 6 camtu tunggu family abang no.3 saya balik dari hantar anaknya ke asrama nak celebrate besday saya dan hari ibu.
Wat kecil-kecilan ja.
Sebiji kek dan makanan ringan.
Setel.

 
Ikut-ikut taknak sambut pon.Iskh...dah lama saya tak potong kek bagai tapi bila teringat mak tanya kek minggu lepas rasa bersalah plak.
Lagipon 17 Mei tu hari kami jadi mari la memotong kek.

You Might Also Like

11 apa kata anda?

  1. hihi sama dgn birthday hadi!!

    ReplyDelete
  2. comeinya mak kak zai. cute betul macam anaknya jugak. rindunya kat mak :(

    ReplyDelete
  3. Assalam zai,
    happy belated birthday uols
    moga sentiasa dalam rahmat & bahagia bersama keluarga hingga syurga AMIN

    ReplyDelete
  4. alolololo comel2
    hepi besday
    semoga dilimpahi rezeki, diberi kesihatan yg baik dan diberkati olehNYA dlm kehidupan di dunia dan akhirat amin

    ReplyDelete
  5. hihihihihihi mesti mak kak zai heran awatlah depa ni takmau sambut hihihihi

    rasa dah wish tapi nak wish lagiiii

    hepy besday kak zai. moga sentiasa bahagia sampai syurgaaaa aminnn

    ReplyDelete
  6. eh eh..sama bulan la kite ^_^*

    ReplyDelete
  7. happy belated birthday!!!!
    sori lambat. moga diberkati Allah :)

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers