Rezeki itu bukan milik kami

2:17 PM

Assalamualaikum

Bulan Mac lepas rezeki datang mencurah-curah.
Dia mai kot situ....dia mai kot sini...dia mai kot sana.
Macam-macam jenis dok ada.

Salah satunya rezeki mai kot sini.
Seronoknya bukan kepalang.Masa up entri tu lepas 2 minggu confirmkan betul ke tak baru la up.
Tapi...beberapa hari lepas up entri tu tetiba ja dia hilang.
Mula marah pada diri sendiri sebab join treasure hunt tawaf Queensbay Mall yang besar tu naik turun naik turun.
Mungkin teasure hunt tu salah satu asbab benda ni nak jadi.
Lagipon seminggu sebelum tu hari-hari saya sakit kat perut ke ari-ari dan belakang.
Kerap tapi tak la sakit melampau-lampau.Masih boleh buat keja jalan macam biasa.
Ingat mungkin sebab czer so abaikan ja.

Pasrah...redha.

Mungkin belum masa yang sesuai Aqil nak dapat adik.
Mungkin...


You Might Also Like

12 apa kata anda?

  1. kak zai ;((((((((

    sebak sgt...

    moga kak zai sekeluarga tabah dan kuat. insyaAllah mesti ada sebab kenapa Dia ambik balik kan. kuatkan semangat ye kak

    ReplyDelete
  2. takziah Zai,,
    in shaa Allah rezeki yang lain bakal tiba..bersangka baiklah=))

    ReplyDelete
  3. be strong.insya-Allah dia tunggu mama dia disana. =)

    ReplyDelete
  4. Allah lg sayang dia....sabar ye kak ~

    ReplyDelete
  5. Sabar ya.
    Keguguran yg berlaku itu, itulah yg terbaik buat awak. Sebab Allah itu Maha Perancang, dan rancangan NYA utk kita sebagai hambaNYA, adalahb yg terbaik.

    ReplyDelete
  6. sedih, tp kita tahu itu yg terbaik buat kita. mesti ada hikmahnya. apapun, selamat berusaha lg. :)

    ReplyDelete
  7. Allah Maha Mengetahui
    sabar ye kak

    ReplyDelete
  8. TAKPA KAKZAI...ADA SEBAB SEMUA TU...ALLAH TAHU YG TERBAIK....

    ReplyDelete
  9. Assalam zai,
    laaaaaaaaaaaaaa
    iols tetinggal ketapai
    sob3
    sabar naaaaa

    ReplyDelete
  10. elok2 jaga diri tu Kak Zai oooi.. jgn le buat keje berat2..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers