Koleksi terbaru cloth diapers Aqil

4:51 PM

Assalamualaikum

Hari tu tengok FB CLOTHDIAPERS koleksi terbaru cloth diapers dari QQ baby comey-comey.
Kalau baby girl punya memang banyak pilihan.
So pilih punya pilih terambik 3 ni.

kain lembut selembut baldu
Lepas dah basuh bagai mohler menerai...kuikuikui....



Bontot menonggek ja gara-gara guna 2 insert so tebal la sikit tapi memang comey....hihihi...
Nanti nak riki-riki corak yang lain plak la.

You Might Also Like

5 apa kata anda?

  1. comelnya...adoi...ibu thaqif ni ntah bila nak strt cd xtau...

    ReplyDelete
  2. ni yang lunatots tu ke..
    heheh comel kan nama dia.. lunatots..

    ReplyDelete
  3. comeyyyyyy sgt haaaa nak jugak la try bg uwais pakai. lagi pun sekarang dia dah kurang pee time siang

    ReplyDelete
  4. Assalam zai,
    he3
    iols dedolu zaman fayyadh baby ada gak la try CD ni haaaaa
    tak laaaaaaamaaaaa :P

    ReplyDelete
  5. ha haha comel nyer montot itu hensem boy!

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers