Kenapa pakai baju itu?

8:23 PM

Assalamualaikum

Wasap dari kawan-kawan keja katanya ada engineer lain kaum tengok pelik.
Hari ni Khamis semua pakat-pakat pakai baju baru dapat.
Depa pakat pelik tengok lain macam sebab yang Melayu nya pakai t-shirt dengan inner padahal memang ramai kot pakai inner tiap hari.

Why?

Why?

Why?

Memula kawan jawab KAMI WAJIB TUTUP AURAT.

Pastu tanya plak apa itu aurat?

Punggah...nak kena terang plak ka...huhuhu...

Last-last kawan jawab TAKMAU BAGI SAMA DENGAN SERIMAS(uniform cleaner kat kilang pakai t-shirt kaler yang sama macam t-shirt kami dapat cuma ada tulisan serimas kat belakang).
Terus depa pakat gelak.
Depa pon baru perasan t-shirt baru sama kaler dengan serimas.


T-shirt blue black with inner

Pastu kawan lagi sorang cakap KAMI MAI KEJA NEK MOTOR KENA PKAI TANGAN PANJANG.NANTI HITAM.UOLLL TAKPA LA NEK KETA.

Tu jawapan selamat.Kang bila terang bab aurat satgi depa tanya plak tu ada ja orang Islam pakai baju tangan pendek.

Dah nak kena buat kelas soal jawab agama plak kat kantin satgi.


You Might Also Like

3 apa kata anda?

  1. hahaha cakap je.. im a fashionista.. ada masalah ? hahaha tiru macam saya..

    ReplyDelete
  2. tapi kan kak zai. ada je melayu islam yang tanya. kena pakai stokin tangan? tu lagiiiii payah nak jawab

    ReplyDelete
  3. Assalam zai,
    kaaaaaaaaaannnn
    kekadang maleh nak terang kan3
    iols pun sama la kat ofis ni
    selalu jadi isu bab2 makan la, pakaian la

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers