Kamis yang spontan | Gelagat anak

9:52 AM

Assalamualaikum
 
Hari ni dok ngadap PC kat opis sampai nak lena.
Keja banyak yang terbantut.Ada problem kena setel dulu baru sambung balik so dok la rilek depan PC dulu ambik MOOD.
Jap lagi dah ok sikit bijik mata ni baru start nak compile data tengok nombor tu nombor ni segala.
Dalam ngantuk belek gambar anak pon best.
 
Nah koleksi gambar anak dalam seminggu.
 
Nak bagi diam bagi pen dan kertas...kompem ralit dia dok conteng.Misi kat klinik tegur ritu kata dia pandai pegang pen...hihihi..tak ajar pon tengok pegang elok ja

Tengah masak lunch tapi anak lapar awai so bagi cococrunch dulu.Polok banyak-banyak dalam mulut takut mama makan sampai takleh nak kunyah
 
 
Sedap sangat leteeeew sampai pekup mangkuk kat muka...hahahahaha...
 
 
Layan main keta kat koridor rumah.Kesian asik berkurung ja sampai anak jemu
 
 
Bawa lepak ke RnR Bagan tengok 'apai'
 
 
Sekarang ni mama takleh leka macam dulu.Pantang tinggal sekejap ke dapur ke toilet ke bilik mesti naik atas kusi dan meja makan.Anak oh anak....wat mama seriau je la
 
 
Abah bawa ronda pi Penang naik feri.Bukan main dia dok tunjuk 'apai'
 
 
Layan lagi anak main kat luar tapi pemalu bila orang tegur.Terus lari masuk rumah -_______-
 
Tetiba rasa macam nak jadi surirumahtangga sepenuh masa plak dah...hihihihi..

You Might Also Like

12 apa kata anda?

  1. mak ai..ini kes mangkuk dah makan aqil ni.jom p bagan ajam sabtu ni jom

    ReplyDelete
  2. geram je tgok gelagat aqil ni..
    comel!

    oo pemalu ye..
    meh antie nk buli aqil yg pmalu ni..
    haha

    ReplyDelete
  3. ingatkan 'apai'tu apaler bendanyer..
    bestler kalau umur cam gini... seronok tengok gelagat dia.. tu yagn nak jadi suri rumahtu.. t

    ReplyDelete
  4. comel.kite pun ngntuk2 kat ofis terus tengok gambar anak nanti senyum sengsorang...pastu smgt blk kerja

    ReplyDelete
  5. comelnya aqil. bestkan jadi surirumah. bila la masa tu hehe

    ReplyDelete
  6. hahahhaha gambar tekup mangkuk tu saya suka
    hahahahahhaa
    semangatnya badan
    sedap buat peluk ni

    ReplyDelete
  7. haha sampai telangkup mangkuk tuh hihi

    ReplyDelete
  8. Amboii..smpai angkt mangkuk..suka sgt la tu kann..comel jeee....eii geram tgk hehehehe

    ReplyDelete
  9. Amboii..smpai angkt mangkuk..suka sgt la tu kann..comel jeee....eii geram tgk hehehehe

    ReplyDelete
  10. kannnn bila tgk anak depan mata, belek gambo anak terus rasa nak jadi surirumahtangga sepenuh masa huuuu

    ktorg dah lipat meja makan simpan. kerusi yang duk ada semua jauhkan dari meja tulis ke meja ape ke sebab uwais pernah buat hal naik atas meja berdiri =.=

    ReplyDelete
  11. Assalam Zai,
    hamboih3 aqil
    sampai naek sedut mangkuk tu makan
    he3
    baguih3
    selera alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  12. aduhai...
    geram tgk hensem boy ni...
    gi tgk apai ye sgt :)

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers