Photobook Aqil lagi

4:45 PM

Assalamualaikum

Start dari hujung minggu lepas saya agak free....Alhamdulillah.
Tu pon sebab mesin dalam lab tu still down under calibration.
So mau tak mau duduk rilek-rilek je la.
Bila dah up...ha...merasa la sampai tak keluar lunch.
Duduk la bertenggek kat mesin tu nak tengok result.
Lagipon half dari eval dah hantar pi US.

So dari takda buat apa-apa moh la buat album photobook Aqil lagi.
Buku ke tiga....pheeewww....


Ada masa lagi.Expired bulan Jun so sempat la buat sikit-sikit.
Ni design bodo-bodo ja.
Nanti tak suka tukar plak macam lain....hahahaha....

You Might Also Like

5 apa kata anda?

  1. rajin nye akak buat photobook.. tingin nak buat gak.. tapi xtau nak plih gambar mana

    ReplyDelete
  2. Follow di sini..Jom follow saya juga.
    http://awazans.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. photobook ni memang depa dah sedia bagi aplikasi untuk edit ek? so xyah la kita donlod apps lain tuk edit lagi cam tu? kira tak yakin nk beli lagi sbb tkut tersalah edit. takut salah ukuran ke kan huuuuu

    ReplyDelete
  4. Assalam zai,
    ghajin betui uols
    iols ni dah lama tak ber'photo book he3

    ReplyDelete
  5. huhu.. dah berkurun nak buat photobook untuk mursyid.. sampai expired dah yang beli kat groupon tu.. x jugak mak dia sempat nak edit..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers