Tempat Makan Best Di Penang | Kak Sue Station

11:49 AM

Tempat Makan Best Di Penang | Kak Sue Station


Assalamualaikum
 
Selasa macam biasa abah cuti.Abah ajak pi rumah mak ndak so kita ikut je la.
Balik ja keja kalut-kalut mandi angkat kain di jemuran bagai.
Kang hujan naya ja.
Lepas melawat mak ndak suami ajak pi makan kat Warung Jamu Selera Juru tapi tutup plak malam tu so dok berkira-kira nak terjah kat mana.
Teringat plak Sha penah review makan MEE KUAH TULANG MABELES kat depan AEON Big Bukit Minyak so terus terjah sana.
 
Banyak gerai kat situ tapi malam tu gerai mee kuah tulang tutup plak.
 
KUCIWA
 
T_____________________T
 
Terus taktau nak makan apa.
Pak ndak mak ndak pon sama.Terus tak tau nak makan apa sebab dok bajet nak makan mee kuah tulang tu.
Selain gerai makan ada kedai handphone dan kedai repair baju seluar yang kat belakang Aqil tu.
 
 
Memula order nasi lemak.Habis la plak.Cepatnya habis.Baru pukul 9 kot.
KUCIWA lagikkkkkk.
T__________________T
 
Lastly saya order mee udang je la.
Mee udang pon sedap.
Naseb sedap.Kalau tak kuciwa lagi sekali.


Ayam goreng ni saya taktau nak habaq lagumana.
Sedap like kepci.
Di datangkan dalam 1 set sekali dengan cheezy wedges tu harga RM8.30.

 
Kena plak panas-panas fuhhhh....
Kalau tak abah tak order la 3 set ayam goreng ni...hihihi...habuan mak ndak dan pak ndak dok ratah dengan Aqil.
 
Kalau nak baca review penuh apa yang best kat Kak Sue Station boleh baca entri SHA pasai MEE KUAH TULANG ni.

You Might Also Like

8 apa kata anda?

  1. nyums plak tgk ayam goreng tu hehe

    ReplyDelete
  2. Assalam zai,
    waaaaaaaaaaa
    terharu iols he3
    tapi kan3
    ayam kepchi tu memang mabeles kan3 he3

    ReplyDelete
  3. saye tgk ayam je dh terliur..
    ahaha

    xde rezeki lg la 2 nk mkn mee kuah tulang..

    ReplyDelete
  4. lamanya tak makan mee udang, tetiba teringin pulak...adehhh

    ReplyDelete
  5. alahai semuanya kuciwa kn.
    nasib si ayam penyelamat. hihi

    ppstt: tenkiu akak. arwah dh on d way blk penang

    ReplyDelete
  6. ohoiiiiii dah kalau oder sampai 3 set memang sedap sanggat la tu haaa ayam gorg tu haishhh

    ReplyDelete
  7. ehehe dulu CT duduk dalam kuarters sek teknik blakang aeon big tu la.. skrang da pindah.. tapi kami dok situ pun jarang makan kat kedai2 tu semua ehehe..
    skrang da meriah.. dlu ada apa aje..

    ReplyDelete

komen yang murni-murni yek ^.^

Popular Posts

Banner

COPY AND PASTE

Tickers

SUDAH HALAL
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers